2021-11-09 07:43:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A visszafogottság legyen ma tetteidnek jellemzője

Napi horoszkóp november 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint megtalálod az élet minden területén azokat az embereket, akikkel félszavakból is értitek egymást. Szükséged is lesz segítőkre, mert bizony jó pár kihívásnak meg kell felelned mostanság. Csapatban lehetsz most a legeredményesebb!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Rámenősebb vagy, mint máskor, és épp ennek köszönheted, hogy megelőzöd vetélytársaidat. A rövid távú dolgoknak kedveznek most a bolygók. A magánéletben viszont bosszant, hogy a partnered másképp látja a jövőt, mint te. Ő kicsit több biztosítékot szeretne.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A visszafogottság legyen ma tetteidnek jellemzője. A sietség, a kapkodás tönkre teheti szépen felépített tervedet. Ha viszont lassan és megfontoltan haladsz, átütő sikert érsz el! Ha taktikázol, az sem nyerő most – válaszd a teljes őszinteséget!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nyitottá válsz az új energiákra. Az útkeresés nemcsak a hivatásodban, hanem a magánéletedben is tetten érhető. A párodat is megleped azzal a nyitottsággal, amit a szerelmi játékok, flörtölés terén mutatsz.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az érzelmeké a főszerep: a szeretet is, de az ellenszenv is elmélyülhet. Mostani döntésed - bármi legyen - hosszú távra szól. Határozottságod ezúttal nagyon imponáló: olyan szerelmi sikereket érhetsz el, amikre nem is számítottál.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha még nem vagy házas, de már van párod, most a kedvesed sürget, mert valami döntést vár a mostani bizonytalan helyzetben. Ő szívesen fűzné sokkal szorosabbra a kettőtök közti szálakat. Éld bele magad az ő helyzetébe is, és legyél megértőbb!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az érzelmek helyett észérvek alapján döntesz. S ennek valaki kárát látja, mert ebben a megmérettetésben könnyűnek találtatik. Ne hamarkodd el a döntést, nem biztos, hogy a racionális nézőpontból láthatóvá válik a teljes igazság.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valami váratlan esemény felborítja terveidet. Nem kell rosszra gondolni, lehetséges, hogy egy örömteli meghívást kapsz, vagy telefonon keresnek meg egy hírrel. A szerencse melléd szegődött, higgy hát a pozitív fejleményekben!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Semmire ne mondd, hogy nem, mert hiába hallgatsz az eszedre, úgyis a szíved diktál! A munkahelyeden feltétlenül számítanak gyors felfogásodra, mozgékonyságodra, tárgyalóképességedre, úgyhogy a vártnál sokkal zsúfoltabb lesz a mai nap.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy nem várt vallomás teljesen zavarba ejthet a mai napon, valahogy arra a személyre sosem gondoltál szerelemmel, aki szívét feltárta előtted. Talán egy kolléga, vagy egy régi barát, ismerős. Ha szingli vagy, miért ne adnál neki egy esélyt?
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt magában jó előre eltervezted. De legyél nyugodt, aki most visszautasítja a közeledésedet, az néhány nap múlva maga kezdeményez találkozást.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Vigyázz, mert hullámzó érzelemkitörésed kínos helyzetbe sodorhat, és kiboríthatod vele a környezetedet is. Fókuszálj most tárgyilagos, praktikus kérdésekre, azok megnyugtatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: